Amazon Books

Tuesday, January 2, 2007

De pe mess venite....

Primim fiecare dintre noi o grămadă de mesaje pe mess... Aşa că m-am gândit să facem aici o colecţie de mesaje haioase primite de oricare dintre voi.... Le puteţi posta sub forma unui comentariu la acest mesaj.

Iată un astfel de mesaj:

Aho, aho, prieteni buni.../care stati pe mess acum.../i-a opriti-va din scris.../si-ascultati ce am de zis.../chiar de sunteti DND.../BE RIGHT BACK sau nu stiu ce.../sper sa nu imi dati ignore.../ca va spun un plugusor.../n-am intrat sa va stresez.../am intrat sa va urez.../la multi ani si fericire.../liste de id-uri pline.../prieteni noi si mass-uri multe.../si poze cat mai placute.../fara fitze si plictis.../ca totzi au ceva de zis.../lasati mouseul nu dati clik.../si-ascultati ce vreau sa zic.../fratziori si surioare.../la multzi ani si la mai mare.

20 comments:

Razvan Mustata said...

Un link ... la care mori de ras.... pe bune... .:)))

http://hotnews.ro/articol_62814-Cum-se-incearca-un-pat-cu-apa.htm

Anonymous said...

O turma de bivoli se deplaseaza intotdeauna cu viteza celui mai incet bivol din turma. Cand turma este vanata, de obicei este ucis cel mai slab si mai din urma bivol. Aceasta selectie naturala este benefica turmei ca intreg, pentru ca astfel prin eliminarea celor mai slabi membri, se imbunatatesc viteza si sanatatea turmei. Cam in acelasi mod, creierul uman poate opera doar atat de repede cat ii permite cea mai slaba celula. Consumul de alcool, dupa cum se stie omoara celulele creierului, dar in mod normal prima data omoara celulele cele mai slabe. In acest mod, consumul regulat de bere distruge cele mai slabe celule cerebrale, facind creierul o masina mult mai rapida si mai eficienta. Acesta este si motivul pentru care intotdeauna te simti mai destept dupa cateva beri!

Anonymous said...

Un soarece alergat de o pisica intra innebunit intr-un grajd. Da aici de o vaca: - Vaco, vaco, ajuta-ma, ascunde-ma repede, te rog ! - Unde sa te ascund ma soarece? Ii vine vacii o idee si se balega pe soarece. Intra pisica: - Vaco, zi-mi repede unde e nenorocitul ala de soarece ! - Nu am vazut nici un soarece dar daca vrei uita-te si tu p-aici. Se uita pisica prin zona si vede codita soricelului iesind din gramada de balega. Morala 1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul. Morala 2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele. Morala 3: Daca te bagi in rahat macar baga-te cu totul.

Anonymous said...

Cica 3 tigani puscariasi au murit si au ajuns la Dumnezeu si Dumnezeu ii intreaba: - Ce vreti sa se spuna despre voi la pomana? Primul spune: - Eu vreau sa spuna lumea despre mina ca am fost cel mai bun tata. - Al doilea spune : - Eu vreu sa se spuna despre mine ca am fost un inventator foarte bun. - Al treilea spune: - Eu vreu sa se spuna la mine la pomana asa:"uite-l bai ca misca".

Criss said...

Un fost student la politehnica s-a transferat la Institutul Teologic. Prelegere. Atipeste. Parintele se apropie si-l intreaba: - Ce este forta Dumnezeiasca? Studentul trezindu-se, raspunde repezit: - Masa Dumnezeiasca ori acceleratia Dumnezeiasca!!

Anonymous said...

supertare... fara suparare pt blonde :-P http://www.glumbert.com/media/beautybrains

Criss said...

Un pitic intra intr-un bar si striga : - Vreau si eu un suc !!! Nimic . Sare el ce sare, dar tot nu vedea dupa tejghea si tot striga : - Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc !!! Nimic . Se enerveaza piticul si se duce dupa tejghea. Acolo vede alt pitic sarind si intreband incontinuu : -Cola sau fanta???? Cola sau fanta????

Criss said...

Sotia: Ai facut cumparaturile? Sotul: Bad command or filename. Sotia: Dar te-am rugat de dimineata... Sotul: Syntax Error. Abort? Sotia: Nici macar noul televizor? Sotul: Variable not found.... Sotia: Bine,da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi... Sotul: Sharing Violation. Access denied! Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi? Sotul: Too many parameters... Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine? Sotul: Data type mismatch. Sotia: Dar salariul cand il iei? Sotul: File in use... Try later. Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine? Sotul: Unknown Virus :)))

Criss said...

what is your japanese name? Take each letter of your name and substitute it with the japanese sound to the right of the letter. Names might be kinda long:
A -ka; B -tu; C -mi;
D -te; E -ku; F -lu;
G -ji; H -ri; I -ki;
J -zu; K -me; L -ta;
M -rin; N -to; O -mo;
P -no; Q -ke; R -shi;
S -ari; T -chi; U -do;
V -ru; W -mei; X -na;
Y -fu; Z -zi

Criss said...

Un taran intr-o caruta plina ochi, cu un singur magar amarat cu ochelari de cal care nu se urnea deloc, striga frenetic: - Di, Murgule! Di, Surule! Di, Florica! Di, Maricica! Un barbat se uita la el si il intreaba daca a uitat cum se numeste magarul. Taranul raspunde: - Stiu cum il cheama, dar vreau sa ii dau impresia ca lucreaza in echipa. :))

Anonymous said...

Trei caini se hotarasc sa dea la facultate:unul da la drept ca e mult de latrat, altul da la medicina ca sunt oase de ros, si cel mai smecher da la politehnica ca acolo e cu adevarat viata de caine!

Anonymous said...

If Fed Ex and UPS were to merge, would they call it Fed UP? Do Lipton Tea employees take coffee breaks? If olive oil comes from olives, where does baby oil come from? If people from Poland are called Poles, why aren't people from Holland called Holes? ha ha ha hehe...... Do infants enjoy infancy as much as adults enjoy adultery? Oops... Why is the man who invests all your money called a broker. If horrific means to make horrible, does terrific mean to make terrible? Why is it called building when it is already built? If a book about failures sells, is it a success? If you're not supposed to drink and drive, then why do bars have parking lots?...
Astept rasp. de la Ambasada..:D...sau daca tot plec in SUA,voi afla cu detalii cu tot..:))))

Anonymous said...

Un Audi si o Dacie asteptau in fata unei bariere sa treaca trenul.Dupa ce a trecut trenul,Audi da sa porneasca,Dacia la fel ,doar ca mai greu..da' pe cand sa porneasca Dacia se opreste si Audi intra in ea.Iese soferu' Audi'ului si merge nervos la moldovean(soferu' Daciei):
"Ce faci dom'le?mi'ai stricat masina!!asta e un Audi!!"
Mol:"Audi,Audi....da' tu nu vedi?"

Criss said...

- Cum se numeste pe moldovieneste piure-ul de cartofi? Barabuli batushitzi.
- Ce sunt aia "chilotzi"? Aia de chiloteaza avioanele.
- Cum se cheama pe moldovieneste filmul "Lovitura fulgeratoare"? Palitura crânshina.
- Dar filmul "Salvati de clopotel"? Izbaviti di talangutza.
- Cum îl numesc moldovenii pe Mihai Viteazul? Mihaitzî Bataiosu.
- Cum se numeste pe moldovieneste lovitura de colt la fotbal? Palitura di ungher
- Cum se numeste pe moldovieneste lovitura de pedeapsa? Palitura di osânda
- Care-i treaba la Suceava? Bei, manânci si stai dijeaba.
- Ce fel de anunturi se difuzeaza la metroul moldovienesc? Pazea ca sa lichiesc ushili. Urmiaza statzia Primavierii, cu podisca pi partia driapta.
- Care e bancul cu IBM la moldoveni? Ai biem o bere!

Criss said...

Un crocodil satul de viata : - ALO ?! Fabrica de posete ?

Criss said...

Regulile nescrise ale studentului:

1. Studentul are intotdeauna dreptate ... chiar daca nu i se da.
2. Studentul nu copiaza niciodata ... consulta.
3. Studentul nu doarme in timpul orei ... reflecteaza.
4. Studentul nu vorbeste in ora... schimba impresii.
5. Studentii nu isi distrage atentia ... studiaza anatomia mustelor.
6. Studentul nu chiuleste ... este solicitat in alte parti.
7. Studentul nu ramane restantier ... este lasat cu restante.
8. Studentul nu fumeaza ... se stimuleaza.
9. Studentul nu injura ... se descarca.
10. Studentul nu citeste reviste in timpul orelor ... se informeaza.
11. Studentul nu arunca cu creta ... studiaza legea gravitatiei.
12. Studentul nu rade in ore ... e fericit.

Criss said...

Best of 2007 ;) :
http://www.metacafe.com/watch/463213/oscar_2007_nazimca20_spaces_live_com/

Criss said...

iepurasul se intalneste cu vulpea....buna ziua iepurasule!...ce mai faci? iepurasul : uite, imi pregatesc teza de doctorat! vulpea :cu ce tema? iepurasul: cum poate un iepuras sa manance o vulpe! vulpii nu-i vine sa creada si ii spune sa ii arate cum..iepurasul o cheama pana in tufis si dupa un timp vine cu blana vulpi pe spinare ...apoi trece ursul prin preajma si il intreaba:ce faci iepurasule? - ce sa fac uite ma pregatesc pentru teza de doctorat! ursul: - dar pe ce tema? iepurasul :cum poate un iepuras sa manance un urs! ursul neincrezator ii spune sa-i arate cum...iepurasul il cheama in tufis si dupa un timp iese iepurasul cu blana ursului pe spinare...dar leul din tufis :iepurasule mai ai vreo tema...Morala : nu conteaza tema lucrarii ci conteaza ce coordonator iti alegi! :-P

Anonymous said...

Guvernul roman va asigura slujbe pentru someri pe perioada crizei financiare............. Ele vor fi oficiate de preoti, episcopi si mitropoliti.

Anonymous said...

Niste studenti la camin stau de vorba


Niste studenti la camin stau de vorba.Toti slabi, da' slabi nu gluma... lihniti de foame, numai unul grasut, plinut, rotunjor...
La un moment dat, unul dintre ei il intreaba:
-Auzi, spune-ne si noua ce naiba faci de esti asa de gras in comparatie cu noi? Doar n-ai manca pe ascuns, fara ca noi sa stim...
-A, nu, in nici un caz nu fac asta,dar hai sa va spun: Uite cum fac: vezi blana asta de maimuta? Dimineata ma imbrac cu ea, ma duc la gradina zoologica, toata ziua mananc banane, inghetata, ciocolata de la copii,seara ma prefac ca sunt mort, vin gardienii, ma iau si ma arunca.. si tot asa.

Unul dintre ei lua si el blana, o imbraca si se duce la gradina zoologica. Toata ziua a mancat de toate, seara, se prefacu ca e mort, vin gardienii si vor sa-l arunce... In schimb, unul dintre ei veni cu ideea sa-l dea la leu, ca oricum Ii e foame. STUDENTUL, IN BLANA DE MAIMUTA TREMURA TOT. Leul se apropie de el, se roteste in jurul lui, il miroase, si la un moment dat spune:
- Ba', n-ai o tigara,...ca nici elefantul nu are...