Amazon Books

Monday, February 12, 2007

Contabilitate aprofundată - rezultate finale

Rezultate finale pentru disciplina Contabilitate aprofundată, specializarea Contabilitate şi informatică de gestiune, Seria A:

Contabilitate aprofundată - rezultate finale - CIG Seria A.

Observaţii:
1. Studentele - Hezmeşan Alexandra Ioana şi Marc Aneta - neavând CNP-ul introdus în baza de date a facultăţii nu vor putea să îşi vizualizeze notele on-line;
2. Vizualizarea notelor se va face individual pe baza unei parole formate din CNP-ul fiecărui student.

Contestaţii sau informaţii suplimentare privind notele se pot obţine astăzi, 12.02.2007, începând cu ora 16.00, cabinet 258 - Răzvan Mustaţă.

9 comments:

Anonymous said...

CUM POT SA IMI VAD NOTA LA CONTA APROFUNDATA? UNDE TREBUIE SA INTRODUC CNP-UL??

Razvan Mustata said...

Da clik pe linkul aferent rezultatelor si o sa te indrume...

Razvan Mustata said...

Toţi studenţii care doresc să se prezinte în sesiunea de restanţe pentru a încerca mărirea notei sunt bine veniţi.

Gradul de dificulatate al subiectelor va fi acelaşi, indiferent de motivul prezentării la examen, în data de 24 feb. 2007.

Structura subiectelor în sesiunea de restanţe va fi la fel cu cea a subiectelor din sesiunea normală de examene.

În situaţia în care un student(ă) doreşte să îşi mărească nota în sesinea de restanţe, dar în urma susţinerii examenului nu va reuşi acest lucru, rezultatul obţinut în sesiunea normală de examene rămâne cel definitiv.

Răzvan Mustaţă

Anonymous said...

La examenul din a doua data pentru anul n+1 la societatea de leasing erau date cursurile valutare de la: inregistrarea facturii, plata facturii, sfarsitul exercitiului n+1. Care dintre acestea influenteaza in anul n+2 diferenta de curs valutar la inregistrarea facturii reprezentand rata de leasing, la diferenta de curs valutar de la diminuarea creantei asupra locatarului?

Anonymous said...

Pentru examenul din a doua data valoarea reziduala totala se trecea la locator in tabel iar valoarea reziduala garantata la locatar? Redeventa si avansul erau aceleasi pentru ambele tabele?

Anonymous said...

Ati putea sa raspundeti la cele doua intrebari de mai sus? Va multumesc mult

Razvan Mustata said...

La intrebarea referitoare la cursul de schimb valutar... raspunsul este:

In exercitiul financiar N+2 toate sumele exprimate in euro se raporteaza la cursul valutar in functie de care s-a realizat actualizarea creantelor si datoriilor exprimate in valuta. Prin urmare, vom considera pentru reflectarea operatiuilor in ex N+2, cursul de schimb valutar existent la sfarsitul exercitiului N+1.

Razvan Mustata said...

La intrebarea legata de valoarea reziduala raspunsul este urmatorul:

In cazul studiilor de caz in care avem operatiuni de leasing conform reglementarilor IAS 17 Leasing, la locator se inregistreaza valoarea reziduala totala, iar la locatar doar valoarea reziduala garantata.

Valoarea redeventei anuale si a avansului este aceeasi atat pentru locator, cat si pentru locatar.

Atentie la valoarea bunului tranzactionat in leasing. La locator valoarea acestuia este egala cu costul de achizitie, iar la locatar valoarea de intrare a bunului este egala cu minimul dintre valoarea justa si valoarea actualizata a platilor minime de leasing.

Razvan Mustata said...

Sper ca raspunsurile pe care le-am dat ti-au fost de ajutor, si mii de scuze pentru intarzierea cu care le-ai primit.

Sa ai bafta la examen.

Razvan.