Amazon Books

Sunday, February 6, 2011

Super reclamă: Volkswagen

Această reclamă, pe YouTube a înregistrat în 4 zile 11.503.439 de vizualizări!!! Cu alte cuvine... aproximativ jumătate din populaţia României ar fi văzut această reclamă... :)))

Şi uite aşa se naşte excelenţa.... :))))






P.S.: Citiţi şi comentariile.... !

2 comments:

Anonymous said...

o marca care a fost destinata sa fie ieftina ca sa si-o permita orice simplu om din poporul Germaniei naziste, a reusit sa devina una din cele mai bine vandute din lume. Asta denota seriozitate si dorinta de continua perfectionare.

Anonymous said...

Reclama are atatea vizualizari nu doar datorita faptului ca e destul de reusita ci si pentru ca este o reclama ce a avut premiera cu ocazia superbowlului. De fapt, succesul nici macar nu provine de aici, ci din faptul ca a fost "leaked to the public" cu cateva zile inainte. Si cum reclamele din pauzele superbowlului sunt asteptate de public pentru ca au mereu ceva special, s-a creat acel "buzz" in jurul ei.

Concluzie personala: ideea cu Darth Vader nu e tocmai originala + macar 30% din vizualizari provin de pe urma relatiilor superbowl+reclame = ceva special si ceva special+lansat intr-un mod incognito pe piata mai devreme decat trebe = atrage lumea mai tare.

Bonus pt voi dragilor: http://www.youtube.com/watch?v=2ljFfL-mL70